March 29, 2011

M E M O R Y

Salam

its 290311 today
HAHAHA
i think that i want to tell about a beach that we've went a month ago
huhu

PANTAI REMIS
kitaorg pegi situ 270211
thanks abe sbb bwk kitaorg pegi
kitaorg uh adalah aku, mimi,tini, tina n fiqrun
HAHAHAHA
tak de la lawa sgt pun pantai uh
air pantai tu kotor la
tak bole mandi pun
tp scenerynya subhanallah
lawa sgt
credits to abe sbb bawak dslr n bole la tgkp gambar banyak2.
hehe
kitaorg pegi dalam pukul 3 cam tu la
and then lepak smpai la pukul 7.huhu
ramai jugak org
and ada jugak org shooting kawen kat situ
huhu
banyak sgt gambar yg di ambik hari tu
seyes rasa berbaloi dpt pegi
sbb maybe dapat release tension before exam.huhu
thanks everybody;

March 28, 2011

s o r r y

salam

sorry seems to be the hardest word;
i like this song,
Blue ft Elton John.huhu

tonight;
if it is my mistake;
i'm so sorry;
:(

sincerely;
aton.wieyah.safri

March 26, 2011

f r i e n d s

Without friends no one would choose to live
~Aristotle~

March 24, 2011

k e r j a

salam

baru hari ke 5 di rumah
tp rasa mcm dah sebulan.huh
dah ada gaya nk cari keja ni..huhu
teramatlah bosan di sini
tu la mslhnya kalo time blaja mls nk blja
kalo time cuti bosan plak..
apa ni aton wieyah oi.............

MUET 5hb ni..OMG..
not prepared yet
how come is it..
HAHA
apa2 pun goodluck la muet uh

skang ni dah ada gaya nk demam ni
dah start batuk n pening
btol ckp sarul
timing btol nk dmm
pas dah hbis exam..huhu

March 23, 2011

HIBERNASI YG BOSAN

Salam

hari ni baru hari ke 4 kat rumah
dah bosan.mcm mana ni?

March 17, 2011

selamat tinggal

salam

hari ni 17 mac 2011
esok 18 mac 2010
esok ada last paper utk foundation in law
ECONOMY, the killest for me.HAHA
aku xberapa suka economy sbb rasa paper ni mcm add math
tp insyallah i'll try my best. :)

kalau 18hb adalah hari paper last
itu mknanya 18hb adalah hari last kita bergelar
pelajar asasi undang2 2010/2011
OH MY GUCCI
cepatnya masa berlalu meninggalkan kita semua
rasanya bru smlm kita dftr n knl.oh tidak

terlalu bnyk kenangan yg ditingglkn di uitm ni
kwn2 yg sgt aton syg
kehidupn yg perit di sini
dan mcm2.
iloveall the moments.

tapi apa2 pun good luck kat semua org utk paper last
iloveu all.
moga2 kita berjaya dlm hidup ini n jd lawyer.


p/s:bff ku ingat lg x jnji kita nk buka firm sma2 bila dah keja?
apa nama firm kita tu ek?
kita x decide ag kan.
HAHAHA

Sincerely;
aton.wieyah.safri

March 14, 2011

2 MORE

Salam

wow,
today is 14 march,
alhamdullilah done with law 3
i love u law 3
hope sir helmi will give great mark
thanks to all my friends
for all of your idea on our discussion every night
love u all.

just have two paper to go
really2 want to finish it up..
HAHA.
be patience aton.
time to study for the two paper more.

sincerely;
aton.wieyah.safri

March 12, 2011

salam

maaf aku tak dapat nak kawal emosi
hari ini dan seterusnya
entahla
mmg ak minta maaf

March 10, 2011

i love you


salam

i love you mtc 037
the first paper had make me down
the time was running very fast
i dont realize on that time.
omg
hopefully madam will give me a good mark
even though i know about my answer
it is not the best answer
how could i'm answering part c for an hour
supposed to be it only 40 minutes
i dont know what will be going on my mark
hope Allah make it ok
i have 4 paper after this
psycho, law3,global n econs(ak xska sgt econs,huhu)
hope Allah make it easier after this.
sincerely;
aton.wieyah.safri

March 6, 2011

luahan hati atonwieyah

salam

rasa macam nak update blog mlm ni.
ttiba je
berbekalkan broadband mimi yg laju ni
jom update
thanks mimi

rasa macam nak bercerita something kat blog
rupa2 nya asasi dah nk hbis la.
atonwieyah sedar ke x ni.
ko bakal kehilangan something
ok fine
ak ngaku aku suka ko
terus terang dr sudut hati aku ni
ko lebih dr seorg kwn bg aku la
thanks la jd kwn aku.
kita stat kwn bila stat cuti sem 1
pas uh sem 2 kita jd rapat
org selalu persoalkn cmna aku bole rapat ngn ko
dan aku xde jwpn utk soaln uh
cuma yg aku tahu ko adalah klasmate roomate aku.
aku mnta maaf kalo ada yg tnya ko plik2 pasal kita
sedangkan kita xde apa2 hubungan yg special
cuma aku rasa
ko bermakna bg aku
sbb kita slalu kongsi masalah bersama
lepak bersama kat big apple
thanks sbb slalu blnja ak
lepak kat tasik
study sama2 kat kfc
pegi hiking
pegi jalan2
n everything la
its seem to be meaningful towards me
thanks for everything eventhough ak tawu 1 fact
yg mmg mnyakitkan hati aku.
aku sedar bnda tu
tp maaf aku xbole nk deny.
i'm really sorry
sebab uh kot aku mcm nk main hide n seek ngn ko
tp aku xdpt nk wat bnda tu
tahla
ak mohon pada Allah supaya ak dapt hilngkn feeling uh
insyallah aku try my best.
dan aku cuba utk hilangkn sume bnda
dun worry pasal ni
biarkan kita macam ni je
best friends is better ko bg kita
tahla
and lastly
thanks kpd roommate2 trsyg sbb bnyk bg sokongn
i love you all
thanks for everything.

p/s: aku harap ko xyah baca post ni

sincerely;
aton.wieyah.safri

March 5, 2011

final

salam

its already the revision week
omg
next week is final exam.
good luck everyone.
love u

aton.wieyah.safri

aton.wieyah.safri

my big family. :)

my big family. :)
love all these people.

next birthday 120912

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irama & lagu