December 31, 2010

feedback dr kwn-kwnku

salam

ak dpt feedback2 ni dr kwn2 ku yg trsyg
i love you all.
tq very much
our frenship will never end :)

120992,amoih numbe u! panjang nya. lain kali bg skali numbe kreta yaa :DD
jk! :D hemm hem! helo budak class gabung. suka tego u ohh. and ohh, u pantang kalo selisih dgn i kan? mesti tego! i sukaa ♥ ramah anda menyenangkan hati suma oranggg :DD u,u, bila nak berhotmas sekali nih? HAHAHAH :DD
jumpa u,,ta payh kaver2 kan. teroih keluaq slang utara seketoi seketoi. ngeh ngeh ngeh :D :D
~Nur Hamizah Mat Shah~

‎1209 = nak bom anda dan rakanrakan anda di uitm salam. hahahah. sekali lagi, anda buat rakan baik saya menangis. wahahhaha
~Rizarul Azim~

0129 : Hi kelasmate. Masa awal sem satu kita tak tegur2 pun dalam kelas kan nyahh. Then lama-lama tu okay dah. Oh oh sem dua lagi okay. Tahniah atas jawatan! Kamu membuat kerja dengan begitu efisyen sekali*wah ejaan aku! You selalu ingatkan I perihal duit kelas memandangkan kita saling bekerjasama. You baikk! (tak sangka you suka gosip juga) Oh btw, persetankan hag dalam kelas kita. okay ? :D
~Farah Nabilah Wazer~

Hi #1290! Nak sotong gula! Hehehehehe. You're super nice, semua pun kawan and senang masuk. Hehehe. Butik dia pun cantik. :p
~Qiela Hamzah~

dear 1209; errr we are kisasia rite???? dulu kat skola xdela rpt sgt ngn kamu; tp kita kan satu team buat perutusan hawa; terigt lak tyme kite ketiduran lam bilik badar; siap i bwkkan selimut lg; huhu; sy kenal ngn kamu pon sbb kamu yang kecoh; hihi; pernah terkantoi kat kls upper 6 y kamu bwk fon; huhhh; lega; bole gak sy cas kt tmpt sy; HAHA; then noow kita da jd roomate; bnyak suka duka kita bersama kan; last sem kamu selalu tggu sy pg2 nk g kelas; errr; thanx sbb sudi menunggu yer; HAHA; errr; sungguh tidak sangka bila da jd ex schoolmate bole lak jd uni mate; HAHA; bukan sekadar unimate; roomate sekali; errr; kamu suka belanja saya; n igt x mlm y kita sama confess about our feelings towards guys; HAHA; kelakar kot; heeee; pg2 kamu akn kejut sy; hopefully kamu akn kejut sy smpai bila2; insyaAllah lau ade jodoh; saya sayang kamu lah; errrr; saya nak adiah birthday y cute mcm popo boleh??? hhee-.-

~Amfarz Wazir~


1290-start knal dye 1st day utk 2nd sem..haha..jangok mena kawe ni nih..haha...kecek klate supo org siam..haha..sokmo wak ak nge qis selok suko dgr dio kecek..takpo2,,keep it up syg ye..=)...dye baek..eh bukan!bukan! sangat baek!!..
xoxo

~Syahira Zulkifli~


129000-kihkihkih beberapa kali mjd my top friends n FB!! cool! funny! tp rasenye kite xpenah jumpe face 2 face walau sama course eh?? =,='

~Hidayahtul Nabieha~

‎0129, Hai. Erm, mula mula jumpa dekat bilik 25-3B. Malam tu abe bawa mee sup kan? Kita berborak kencang pasal vampire mata warna warni. Kan kan? Seronok sangat. Mula mula nampak awak, ingat awak sombong. Tapi tak. Dan awak tegur kita. Terima kasih tau. Dah tak rasa invisible lagi. Saya rasa memang semua classmate awak best best. Nama tak boleh lah sebut. :)
~Nur Fateha Abd Ghani~

1290- peramah. ya, itu kamu. kalau kelas gabung, terasa kamu spt class rap nyer.kihkih kawan kpd classmate n kawan aku. dari K**** tp sumpah, tak macam ustazah. baik dan bijak berkata. aku nak kurus macam ko, faham??!! haha
~Mae Myra~

1290 :: erk, nak tulis apa ar. hahaha. ang pndai kot jaga hati orang. oh2, sebab rapat dengan ang adalah kerana ang member kepada member aku. kan3? huhu. srry, x knal hardcore sngt! x taw nak ngutuk ang apa. hahahaha
~Ihwan Addin~

129,000 : Kau lagi berkaliber dari CR kau okay ! HEHEHEHEH.
Banyak tolong aku siapkan kertas kerja.Terima kasih :')
Gaya cakap kau , comel semacam.
:)

~Frhno Fadzil~

*ada ag sbnrnya,t cek wat ag taw.*


2010/2011

BYE-BYE 2010

WELCOME 2011




salam

BYE-BYE 2010
2010 is always in my memory
2010 will left us in 11 hour++
2010 make a lot of memory
2010 make me happy
Alhamdullilah.everything is in 2010
but
2010 also make me tired
2010 also make me sad
but
there's more happy than sad
Alhamdullilah. I praise to Allah.
everything that happen must have wisdom
so just let Allah guide us.
WELCOME 2011
hope 2011 will bring shine into our life.
sincerely;
insan yg penat+benci
aton.wieyah.safri

December 30, 2010

AFF CUP 2010

salam

knapa aton wat post ni
sbb malaysia ngra tanah tumpahku
mng td
alhamdullilah
negra jiranku tewas
maaf ya buk,nyonya,cowok2,cewek2..
mak cik cleaner mawar n cempaka
ampun ya
malaysia da mng ni
dah 14 tahun mnunggu'
akhirnya pulang ke malaysia
Alhamdullilah
tahniah pasukan malaysia
tahniah k.rajagobal
dan tahniah utk semua..huhu
sincerely;
penat+ngntuk
aton.wieyah.safri

December 27, 2010

kawen

salam

mak akak nak ada boifren bole???
mak akak nak kawen bole???
agak2nya apa mak nak kata ek?
gatal nak berlaki anak aku ni..
huhu
tnggu la smpai da dapat degree n krja dlu
skang jgn mnggatl ag
bak kta sir helmi
jgn brcnta sblom hbis asasi
kalo jd teman tapi mesra bole x???
(ish2 awat yg cek gtl sgt xtaw)
HAHAHAHAHAHAAHHAAH
SINCERELY;
aton.wieyah.safri
dikala aku xsihat
nk mnggatal wat post ni
huhuhu

December 24, 2010

alhamdullilah

salam

today 24 dec 2010
lagi 7 hr nak new year
yg pnting mlm ni ak blik umh
yes,its great cti sminggu
happy new year everybody
come back to uitm after holidays
with a new mission.
love u all
i'll miss all of u who had make my life become great
and always smiling..
see u soon
in the new year
2011.
sincerely;
aton.wieyah.safri

December 23, 2010

lucky

salam

why i love this song rght now..
i dont know
haha
but it is a great song
i love this song at this time
LUCKY
Lucky i'm love with my best friend..
HAHA

December 21, 2010

teringin


salam

ok fine;
aton wieyah safri tgh tringin gler nk g broga hill
anyone wants to bring me there??
i hope there's someone will bring me..
huhu
wait aton
insyallah u'ill be there one fine day.

December 18, 2010

saya

salam

saya adalah saya
napa saya wat post ini un sya xtaw..
HAHA
Sja nk ngada2
sbb dah lma xwat post
sya bnci mnggu ini
mnggu pnuh kepenatan
minggu kemarahan
minggu sya xckup rehat
yg lain tolong hormati sya
sya tawu siapa sya
tolong jgn ingt bole pijak kpala sya
apabila sya x brkta apa2..
(post ini hnya luahan hati sya)
sincerely;
atonwieyahsafri

December 14, 2010

December 9, 2010

penat

salam

very2 tired
naik tngga tgkt 4
omg..
ak ingt bla da smpai tgkt 3 yg tu tgkt 4
rupa2nya x..
ish3
ditmbh plak ngn klas2..ouh...
huhu..
Ya Allah kuatkanlah ak dan tabahkan hatiku..
ameen

November 25, 2010

k e s e d i h a n

Salam

I've thinking for a week
so i decided to tell the truth
so i'm sorry if i make u sad or so whatever
i think this is the best decision i had made
sorry for everything
nothing can change my mind.

love all of you,
sincerely,
.aton.wieyah.safri.


November 24, 2010

k e g u m b i r a a n

mamat hensem(gitaris 6ixth sense)
(adi, my soulmate..HAHA)

Salam

6IXTH SENSE!!!
OMG
sponsoring by Digi...Bersamamu..HAHA
its a great night for us as we love to meet them
as the vocalist,Adi came into the stage
the people especially girls are hysteria..HAHA
the song 'Tanpa', Yang Sempurnakanku' and Khatimah Cinta..
i love all the songs.
eventhough Adi is not in good condition(he got a cough)
but his voice is great..wow..amazing as he's too handsome..huhu

thanks Digi for sponsoring the band.
i love this moment.
i also participate the Digi contest with Tini n Pia..
HAHA
EIFFEL TOWER TUNGGU KAMI..
haha
its our dreams..huhu
so to all my friends on fb,please like the pic as the digi upload soon.
we also took many pics with adi n 6ixth sense.
HAHA..
and thanks also to fitri mokhtar
as he help us to take the pics with Adi with his Nikon..HAHA
take a look at the pics..

love u all
sincerely,
.aton.wieyah.safri.




November 20, 2010

1A0424


(kami bertiga 1 bilik..huhu..jgn jeles;)

Salam

menarik x no uh
no ekor ke??
HAHA
no bilik ak yg bru.
mcm nk gla ak dpt tingkat 4..
OMG
pnt gler nek tngga
cmna la nnti..huhu
dan apa yg klakonya
ak dpt 1 bilik ngn mimi n tini..HAHA
BEST3...HUHU...

November 19, 2010

shah alam

salam

currently at shah alam now
waiting for tomorrow..HAHA
very2 smngt..huhu
at sek7..my aunt ouse,
so my dear fren see u tomorrow after 1 n 1/2 month..huhu

November 13, 2010

M U E T end-year

salam

bye bye my lovely exam,MUET..HAHA
SEE u next time kalo xdpt band 4..
tp mnta2 la dpt band 6..AMEEN..haha

November 11, 2010

tag

Salam
tag ni mimi bg,
boring
so ak wat la

Apa benda yang paling penting dalam hidup korang ?
iman,solat,amalan2 la kot..HAHA

Benda Terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?
HAHA novel...habis duit ak..hmpir rm100 uh
Adakah korang bercinta sekarang?
CINTA???
ak cinta kpada ALLAH,RASULLULAH,MY FAMILY N FRENZ

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
NTAH..no one so i dont care

Dimana korang akan jumpa kekasih korang?
HAHA..ntahla..(soalan apa ni):)

Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
novel jodoh atau cinta,sweet sour

Apakah nama penuh korang?
nama ak pnjg la,robiaaton adawiyah safri..eja btol2

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra ?
MAK kot tp ABAH un ak syg

Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
ntah..xde sapa2 ag kot

Di manakah tempat yang korang betul2 nak pergi
paris,eiffel tower
ak nk g bukit broga gak.HAHA

Pilih salah satu, peluk atau cium?
XNK APA2..haha

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang ?
ouh..NAMA dia nur syamimi amalina mohd munir
mimi banat..haha
dia baik o.....dia comel

5 benda yang korang sayang sangat2 dalam hidup korang?
aku sayang family
hp pink ak
laptop acer baru ak
kawan2 ak
apa ek ag 1..ntah

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
12 sept 1992
taun lpas kat KISAS..
time bln puasa
pas abis smayang terawih
ak n dak2 dorm e 15 mlantak sate..HAHA


5 orang blogger yang korang nak tag
sari
syaef
fitri
sakinah
mizah


Cerita sikit pasal blogger pertama yang korang tag?
nma dia sarah iman khairul azhar
besfren ak gak ar kat kisas
kaki gossip
vice president of POG

aton.wieyah.safri

aton.wieyah.safri

my big family. :)

my big family. :)
love all these people.

next birthday 120912

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irama & lagu